نجات ۱۱ معدنچی از عمق ۶۰۰ متری زمین در چین پس از دو هفته

اولین گروه معدنچیان مدفون شده در عمق ۶۰۰ متری معدن طلای هوشان در شرق چین پس از دو هفته نجات داده شدند. هنوز ۱۰ نفر دیگر در زیر زمین هستند و از سرنوشت آنها خبری در دست نیست. یک معدنچی نیز جانش را از دست داده است.

دو هفته پس از انفجار در یک معدن طلا در شرق چین ۱۱ معدنچی زنده از قعر زمین بیرون کشیده شدند. به گزارش خبرگزاری رسمی شین‌هوا، ابتدا مردی که بسیار ترسیده بود از معدن بیرون کشیده شده و بعد از او ده معدنچی دیگر که در اعماق زمین محبوس شده بودند نجات داده شدند.

روز ۱۰ ژانویه به علتی که هنوز مشخص نشده انفجاری در معدن طلای هوشان در استان شاندونگ در شرق چین روی داد. یک هفته بعد نیروهای امداد علائمی از زنده بودن ۱۲ معدنچی در عمق ۶۰۰ متری زمین به دست آوردند.

گروه امداد سوراخ‌هایی را در زمین ایجاد کرد و از طریق آنها ضرباتی را که به لوله‌‌های حفاری می‌خورد شنید. سپس از طریق یکی از این حفره‌ها محلول‌های غذایی با کابل‌‌های فولادی به عمق زمین فرستادند و مشاهده کردند که این کابل‌‌ها از پایین کشیده می‌شوند.

پس از آن مدفون شدگان در عمق زمین کاغذی فرستادند که روی آن نوشته شده بود به دارو و بانداژ زخم نیاز دارند. آنها همچنین از تعداد زیاد مجروحان و نیز دود و آب در گودال زیر زمین خبر دادند.

یکی از مدفون شدگان بر اثر شدت جراحات وارده جانش را از دست داده است.

معادن چین خطرناک‌ترین معادن در سراسر دنیا هستند. هرسال هزاران معدنچی در این معادن جانشان را از دست می‌دهند. شرایط بد ایمنی و نظارت کم و ضعیف و اقتصاد خویشاوندسالار از دلایل عمده وقوع حوادث در معادن چین هستند. بسیاری از این حوادث نیز اصلا گزارش نمی‌شوند. همین انفجار اخیر در معدن طلای هوشان دو روز پس از وقوع به مقامات مربوطه گزارش شد.

در پی انفجار اخیر دو مقام اجرایی عالیرتبه، رییس حزب کمونیست کیشیا و شهردار این شهر از مقام خود برکنار شدند.

 

 

 

 

 

دویچه وله 

چاپ ایمیل

تماس با البرزنیوز

payam

لطفن برای فرستادن پیام، پیشنهاد و نظر خود برای البرز نیوز از این بخش استفاده نمایید.